Tilbage til forsiden
wisniowski
Find os på facebook

Smedejernshegn

Mange ser deres hjem som en oase af sikkerhed og fred. Et Wisniowski smedejernshegn beskytter den oase, hvor du og din familie skal føle jer trygge.

 

Store fordele ved et smedejernshegn

Det galvaniserede stål er ekstremt holdbart, og derfor kræver det meget lidt at vedligeholde, for at bevare et flot smedejernshegn.

 

Den galvaniserede overflade betyder også, du kan frit kan male dit smedejernshegn i den farve, som passer til din smag uden at gå på kompromis med holdbarheden.

 

Vælg din stil

Den rette kombination af design og kvalitet, som du får hos KM Smedejern, fremhæver ejendommens arkitektur og omgivelser. Du giver dit hus et eksklusivt look, som dine naboer utvivlsomt vil misunde.

 

Samtidig er et smedejernshegn med til at beskytte dit hjem mod uønskede gæster, fordi det sender et signal om, at I passer på jeres ting.

 

Let at montere et smedejernshegn

Der er flere muligheder, når et smedejernshegn skal sættes op. Det kan både fæstnes på stolper, i mellem murede søjler eller på et opmuret fundament, og på den måde kan du få det smedejernshegn, som passer til dit hus og dine behov.

Se brochure her

 

 

Skal vi kontakte dig?

        eller ring til os:

          23 74 95 40

Der er ny overflade på smedejern.
Kampagnemodel BASIC Smedejerns havelåge og havehegn. Se vores kampangepris her.
Wisniowski har fået nyt logo, som afspejler holdbarhed, kvalitet og modernitet.
Vinkelvej 12 | 8620 Kjellerup | Tlf.: 23 74 95 40 | Mail: mail@km-smedejern.dk