WISNOWSKI - god kvalitet til en fornuftig pris

En af Europas førende leverandør inden for kvalitets porte, smedejern, hegn og låger, til privat og industriel brug.
Her billede af hovedkontoret i Krakow.​

Se Wisniowski på YouTube

1_424

2_429

Her er et billede af fabrikken i Krakow, som i dag har over 1200 medarbejder. Fordelen ved at samarbejde med så stor en leverandør er, garanti forpligtelse, leveringssikkerhed, ingeniørgang og tegnestue, de har egne biler, og at de eksporterer til hele Europa.

3_433

De har deres eget galvaniseringsanlæg, og kører som andre moderne fabrikker med kvalitetssikring. Metallet bliver først afrenset i et syrebad og bliver derefter dyppet i 450 grader varmt zinkbad, det hedder varmgalvaniseret og er noget kraftigere end den metode, som hedder elektro galvaniseret.

4_437

Her ses pulverlakeringsanlægget. De maler VHA pulver som bliver blæst på materialet, derefter kommer det i ovnen og smelter ud til en flot robust ensartet overflade og noget stærkere end almindelig vådlakering.

5_444

Wisniowski har styr på hele processen lige fra tegnebordet, bearbejdning, galvanisering, maling, kvalitetstjek og til transport. Du kan roligt betro dem din næste opgave på smedejerns låger, skydeporte og hegn eller garageporte. Wisniowski er en af Polen største virksomheder.

Gratis tilbud

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.
+45 23 74 95 40 Send os en mail