Er du på udkig efter en unik og sikker hegnløsning til din bolig, som passer til boligens stil? Hos KM Smedejern er vores opgave at skabe unikke smedejernslåger, som har en lang levetid. Med en smedejernslåge fra KM Smedejern får du en elegant løsning af høj kvalitet fra vores leverandør Wisniowski. Du vælger helt selv ud fra dit behov, hvilken konstruktion og funktion du ønsker, smedejernslågen skal have.

Med smedejernslåger får du fleksible konstruktioner

Fordelen ved vores smedejernslåger fra Wisniowski er, at de består af hegn og søjler, hvor du selv vælger, hvilken indgang du ønsker til din bolig. Wisniowski smedejernslåger passer til alle ejendomme. Mulighederne er mange. Du kan blandt andet vælge mellem porte, dobbeltsvinglåger og enkeltsvinglåger. Fordelene er at uanset, hvilke elementer du vælger, kan de frit arrangeres og kombineres efter dine ønsker og behov. Med modulopbygning bliver det muligt for dig at tilpasse smedejernslåger og hegn til alle områder. Du får komponenter, der passer perfekt sammen, hvilket gør installationen hurtig. Vi producerer i alle tænkelige mål. Det synes vi giver fleksibilitet for dig som kunde. Hos KM Smedejern kan du vælge totalløsninger, hvor vi kører ud og sætter alt op. Vi tilbyder også, at du selv kan grave ud til hegnet, og vi efterfølgende tager over og installerer dit nye hegn.

Skab din egen personlige smedejernlåger

Med vores Wisniowski porte har du mulighed for at at vælge en smedejernslåge i mange forskellige design, standartfarver og RAL-farver.
Du har derved mulighed for at skabe din egen unikke smedejernslåge i din helt egen stil.
Måske er du til et moderne udtryk i rene linjer? Eller hvad med raffineret elegance? Du kan også vælge mellem geometri og enkel modernisme. Lad dig inspirere af vores mange muligheder for smedejernslåger

Hvorfor skal du vælge en smedejernslåge?

Med en velkonstrueret indhegning får du funktionalitet og sikkerhed i samme løsning. Når vi siger sikkerhed, så mener vi, at du får et velbeskyttet hegn med en sikker smedejernslåge, som er svær at bryde igennem. Du kan vælge mellem flere forskellige typer af åbninger til dit hegn. Vi tilbyder både censor og automatik, som begge sidder placeret i portens stolpe.
Vores smedejernslåger er lavet i holdbart stål. Alle smedejernslåger, hegn og porte bliver fra fabrikken beskyttet mod korrosion. Det gøres ved varmgalvanisering og pulverlakering. Derfor får du 10 års garanti på alle hegntyper.

Se brochure her

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder. Vi er klar med professionel rådgivning og kyndig vejledning, så vi sammen kan få skabt den bedste løsning for dig.

Læs mere om de forskellige typer af smedejernslåger 

Gratis tilbud

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.
+45 23 74 95 40 Send os en mail