Med en rulleport kommer selv en lille garage til at virke stor, fordi porten, der ruller lodret op og ned, ikke tager plads fra dit indvendige areal. End ikke vandrette glideskinner i loftet er nødvendige.

48f28a1219_381

Lille løsning, stor kvalitet

En rulleport er altså den ideelle løsning til dig, som har en lille garage eller bare gerne vil have så meget plads som muligt.

Derudover bruger porten ikke et bundtykke, da den nedre tætningsliste slutter tæt til gulvet og sikrer en god isolering af rummet samt forhindrer indtrængning af vand og støv.​

Få ekstra lys

Vores mange og fleksible løsninger tillader også, at der kan monteres profiler med glas i nogle af rulleportens elementer, så du kan få mere lys ind.

Let at betjene

Den automatiske portåbning er driftsikker og let at betjene, så du ikke skal stå og slås med elektronikken for at få din bil ud om morgenen, når du har travlt med at komme på arbejde.

Skulle strømmen en dag svigte, er rulleporten fra KM Smedejern udstyret med et håndsving til nødåbning, så du til alle tider har mulighed for at komme ud af din garage

bez_nazwy-1_04_384

Gratis tilbud

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.
+45 23 74 95 40 Send os en mail