Kvalitets låger og hegn til private og industri.

Smedejernslåger og hegn ses oftere og oftere i Danmark, på grund af den stigende tendens til indbrud. Smedejernslåger og hegn beskytter mod uvedkommende indtrængen, hvor du og din familie skal føle jer trygge.

Flere og flere vil gerne signalerer at vi passer på vores ting. Smedejernshegn, skaber rammen om jeres perle. Hegn og låger fås i flere forskellige modeller og farver, så det kan tilpasses til huset og stilen, samt omgivelserne.

Lang levetid – kronen på din investering.

Smedejernslåger og hegn fra WISNIOWSKI er udført i stål, som er beskyttet imod korrosion, hvor de varmgalvaniseres og pulverlakeres – også kaldet DUPLEX-system. Produktet kvalitets testes løbende, for at sikre den højest mulige kvalitet.

Smedejernslåger og hegn fra WISNIOWSKI, kan kombineres og tilpasses til ethvert hjem. Løsningerne inkluder: Skydeporte, dobbeltlåger, hegn, havelåger, søjler og indbygget postkasser.

Smedejernslåger og hegn fra WISNIOWSKI opfylder strenge sikkerhedskrav, hvilket bekræftes af en CE-mærkning.

Dobbeltlåger

Dobbeltlåger er lågen, som forbindes med indgangen til en Petricia villa. Dobbeltlågen kan monteres alle steder, hvor der er plads til åbning af svinglågerne.

Havelåger

Havelåger sikre hvem der skalhave adgang til grunden. Den kan fås med åbning til begge sider, alt efter forholdene. Havelågen kan leveres med en manuel lås eller med en elektromagnetisk lås og en videotelefon, alt efter hvem man ønsker, der skal have adgang til grunden.

Hegn

Hegn – Der findes flere løsninger. Hegnet kan monteres på stolper eller på op muret søjler og fundament. Man kan vælge en samlet løsning, hvor låger og hegn, samt søjler passer sammen. Hegnet kan tilpasses i størrelse, så de passer til grundens længe.

Indgangslåger

Indgangslåger er oftest monteret i forbindelse med hegnet eller hækken. I tilfælde af hegnets placering på smalle gader eller meget trafikerede veje, kan man være nødsaget til at rykke indgangslågen ind på grunden.

Industrilåger

Industrilåger sikre din virksomhed. Lukning af indkørsel eller indhegning omkring din virksomhed, så man kan holde uvedkommende ude - skaber ro til at arbejde.

Skydeporte

Skydeporte bruges til at lukke indkørslen. Lågen/Svævelågen bruger ingen plads i selve indkørslen, da den kører langs hegnet eller hækken uden at berøre jorden.

Stilarter og rene linjer

Stilarter og rene linjer der findes i dag rigtig mange modeller og designs. Den klassiske og den mere elegante, man kender med masser af krummelurer. Den med monogrammet med ens initialer eller andet.

Som noget nyt er der lige blevet lanceret en model der hedder MODERN, som passer godt til den minimalistiske stil og den nordiske stil. Den har flere modeller, med lukkede elementer eller næsten lukkede, hvilket skaber den helt rene linje og dit eget rum – udendørs.

Vi har mere end 60 smedejernsmodeller læs mere i vores brochure.

Gratis tilbud

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.
+45 23 74 95 40 Send os en mail