Industrihegn fra KM Smedejern er optimal til sikring af industriområder, byggepladser, virksomheder og boldbaner m.m.

Det er ikke altid, at et stort område, der skal indhegnes, har samme underlag over det hele, men med Wisniowski industrihegn kan jeres hegn nå hele vejen rundt uanset underlag.

Se billeder af forskellige projekter nederst på siden.

Nemt og holdbart industrihegn

Ribelementhegn består af VEGA B-elementer og tre typer søjler: ALFA, BETA og GAMMA. De forskellige elementer i industrihegn er meget fleksible i forhold til omgivelserne, så det kan anvendes på mange forskellige områder.

I får et komplet system med både hegn, stolper og låger, som er let at montere, og den dobbelte overfladebeskyttelse (Duplex-system) giver en høj grad af beskyttelse, som garanterer jeres industrihegn lang levetid.

Tilpas til omgivelserne

Et Wisniowski industrihegn kan fås i en bred vifte af forskellige farver. Det giver jer mulighed for at tilpasse industrihegnet til den bygning eller det område, der skal indhegnes. Desuden kan hegnet også leveres uden polyester coating, så det kun er galvaniseret, hvis det skulle ønskes.

Denne type hegn benyttes grundet dets størrelse og ekstreme holdbarhed især til indhegning af parker, offentlige bygninger, fabrikker og sportsanlæg.

Du kan læse mere uddybende om produkterne her:

  • VEGA B
  • VEGA 2D/2D Super

Se brochure her

Gratis tilbud

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.
+45 23 74 95 40 Send os en mail