Svinglåger kan fås som enkelt fløjet port eller som dobbelt fløjet port. Lågerne kan leveres med forskellige fyldninger. Svinglåger kan dække en åbning optil 10 meters brede.

Lågerne kan fås med forskellige fyldninger.

Lukkede profiler

Laage1

2 fløjet port med lukkede profiler i 25×25 mm rør profiler, som er svejset til konstruktionsrammen, samt en enkelt svinglåge med samme udfyldning.

Hegnspanel i VEGA B

Laage2

2 fløjet port udfyldt med hegnspanel i VEGA B, som er skruet fast til konstruktionsrammen og en indgangslåge med samme fyldning.

VEGA B hegnspaneler er punktsvejset rundjern med en diameter på 4mm eller 5mm. Vega B panelet består af maskestørrelser på 50×200 mm, samt mindre maskestørrelser øverst på 50×50 mm.

 

Hegnsfyldning i VEGA 2D

Laage3

2 fløjet port med en hegnsfyldning i VEGA 2D Super, som er gjort fast med skruer til konstruktionsrammen, samt en indgangs låge med samme udfyldning.

VEGA 2D eller VEGA 2D Super paneler er begge udført af punkt svejset rundjern og har en maskestørrelse på 50x200mm.

VEGA 2D hegnspaneler er udført af 2 sideløbende vandrette stænger med en diameter på 6mm og lodrette stænger med en diameter på 5mm.

VEGA 2D Super paneler er udført af 2 sideløbende vandrette stænger med en diameter på 8mm og med enkelte lodrette stænger med en diameter på 6mm.

Hængsler efter størrelse

Laas1

Her ses en hængsel til en svinglåge på optil 6 meter brede med en åbning indenfor 90 grader.

Laas2

Her ses en hængsel til svinglåger over 6 meter med en åbning på 90 grader

Laas3

Svinglågerne kan leveres på forespørgsel med en åbning på 180 grader.

Gratis tilbud

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.
+45 23 74 95 40 Send os en mail