Med Ledhejseporte fra KM Smedejern får du maksimal sikkerhed kombineret med optimal pladsudnyttelse, foruden nem betjening og lav slidtage. Ledhejseporte fra KM Smedejern er velegnet til anvendelse både ved nybyggeri og renovering. Vi har et stort udvalg i forskellige portpaneler/typer og farver.

makropro_invest_01_378

Solide, driftsikre og varme ledhejseporte

Alle vores ledhejseporte er produceret af galvaniserede stålelementer. Portsektioner er af 40 mm tykke sektioner, som er udfyldt med polyuretanskum. Stålformen med flere lag sikrer en god og stabil befæstning til portens hængsler.​

Den gennemsnitlige varmekoefficient for en ledhejseport er UK=1,0 W/m x K.

Dette sikrer ledhejseporte god isolering, ligesom vores ledhejseporte også er udstyret med tætningslister på alle frie sider.

Bundlisten giver ledhejseporte yderligere tæthed selv mod ujævne gulve.

Sektionstyper til ledhejseporte

  • Vandret rustik med eller uden struktur
  • Plank med eller uden struktur
  • Glat med eller uden struktur
  • Glat microrib
  • Fyldning med træstruktur

Ledhejseporte i mange farver

Alle ledhejseporte fås som standard i hvid eller brun. Udover standard farver kan de leveres mod merpris i alle RAL-farver.

Derforuden er der et stort udvalg i forskellige træfolier, så porten ligner træ.

Nem betjening af ledhejseporte

Alle ledhejseporte kan betjenes manuelt eller med automatik, men i de fleste tilfælde leveres de med automatik, så porten betjenes med fjernbetjening, kodetastatur eller andet.

Lejhejseporte tilpasses individuelle behov

Vores ledhejseporte kan installeres i næsten alle bygninger og miljøer, da man kan tilpasse ledhejseporte ved at bruge forskellige typer af skinner.

Lejhejseporte med høj sikkerhed

Alle vore ledhejseporte leveres med fjedrebrudsikring, så hvis en fjeder springer, vil låsen gå ud og sikrer at porten ikke falder ned.

Ekstraudstyr

Vores ledhejseporte kan udstyres med en servicedør (med eller uden selvlukkende lås), så man kan komme ind i bygningen – uden at åbne porten. Vi anbefaler at installere porte med stål, glas eller aluminium. Glassektioner bruges med fordel ved mørke rum, da det dels giver lys til rummet og tillader kontrol af arealet foran porten før åbning.
Ledhejseporte kan også forsynes med en udstødningsåbning eller forbrændings-ventilation.

Ekstraudstyr kan inkludere fotoceller som responderer til bevægelser i portåbningen, når porten lukker (mulighed for fjernbetjening). Hvis den infrarøde stråle bliver brudt, stopper porten og åbner igen.

Lydsvage lejhejseporte

Gliderne er beklædt med plastik, som sikrer en stabil og lydsvag betjening af lejhejseporte.

Læs brochure her​

Porte med lang levetid

De solide materialer garanterer lang levetid. Alle konstruktionens elementer på ledhejseporte er lavet af galvaniseret stål (glideskinner, samlingselementer) eller galvaniseret og malet stål (sektionerne).

Gratis tilbud

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.
+45 23 74 95 40 Send os en mail