Der kan være mange forhold at overveje, når man skal vælge en garageport. Hos KM Smedejern har vi et stort udvalg af garageporte i form af ledhejseporte og rulleporte, samt vippeporte, så du kan få præcis den stil, der matcher din garage.

Læs om de tre typer garageporte:

Se billeder af forskellige projekter nederst på siden.

Ledhejseporte
Rulleporte
Vippeporte

Se også udvalget af garageporte på KJ-porte.dk

Gratis rådgivning

Hos os rådgiver og hjælper vi hellere end gerne i forbindelse med at vælge et egnet portsystem til din garage samt udfærdiger et uforpligtende tilbud.

Derudover tilbyder vi også at komme og lave opmåling og fremvise portprøver, hvis du gerne vil se garageporten i dine omgivelser. Det er ganske gratis, og du skal bare ringe på tlf. 23 74 95 40 – så kommer vi ud til dig.

Læs brochure her

Pladsbesparende garageport

Både med en ledhejseport og en rulleport får du plads nok i garagen. Begge løsninger er ekstremt pladsbesparende og sikrer, at du stadig har fuldt udbytte af alle kvadrat- og kubikmeter i garagen.

Udover forskellen i udseende kan din garages konstruktion også have indflydelse på, hvilken garageport du skal vælge. Er der en bjælke i loftet, man skal tage højde for, eller måske en dør i garagen, som åbner indad? Vi kan lave den garageport, som passer til dig, uanset om det er en almindelig eller dobbelt garage.

Gratis tilbud

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.
+45 23 74 95 40 Send os en mail